Η Novasports Sailing Team… σαλπάρει για το 57ο Ράλλυ Αιγαίου!

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin
Share on stumbleupon
Share on twitter
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp

Για 8η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό event στα κανάλια Novasports

To 57o Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου είναι έτοιμο να σαλπάρει και η Novasports Sailing Team θα μεταφέρει on board τα πάντα γύρω από το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από τo Σάββατο 11 Ιουλίου έως την Τρίτη 21 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά για 8η συνεχόμενη χρονιά, την εξέλιξη του 57ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλι Αιγαίου που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό, τον Δήμο Πειραιά και τον Δήμο Σαλαμίνας.

Το φετινό Ράλλυ Αιγαίου αφιερώνεται στο επετειακό έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020» που σηματοδοτεί τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στο Νότιο Αιγαίο και θα καλύψουν μία διαδρομή περίπου 300 ναυτικών μιλίων με τα καλύτερα αγωνιστικά πληρώματα να δίνουν τις δικές τους “ναυμαχίες”. Η 1η και 2η ιστιοδρομία θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου με εκκίνηση από τη Σαλαμίνα ενώ η 3η και η 4η στις 18 και 19/7 από την περιοχή του Φαλήρου.

Η Nova παραμένει και φέτος Official Broadcaster της διοργάνωσης και η Novasports Sailing Team, αποτελούμενη από τον Παντελή Λώλη, τις κάμερες εν πλω και την ομάδα παραγωγής των αθλητικών καναλιών της Nova θα μεταφέρουν τις εξελίξεις της ημέρας. Οι εκπομπές θα προβάλλονται σε πρώτη μετάδοση κάθε βράδυ στις 23:00 από το Novasports4HD, από την υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr, καθώς και το κανάλι Novasports στο YouTube. Οι καθημερινές ανταποκρίσεις θα επαναλαμβάνονται από το Novasports24HD από τις 00:30 το βράδυ καθώς και σε επανάληψη την επόμενη μέρα στις 16:30 από το Novasports1HD.

 

Απολαύστε και εσείς καθημερινά μοναδικό αθλητικό θέαμα σε Ελλάδα και Ευρώπη!, επιλέξτε Nova Sports ή Nova3play sports.

ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ !!

Θέλετε μια πραγματικά καλύτερη προσφορά;

Σύστησε τον φίλο σου στο line4you.gr

Σύστησε τον φίλο σου στο line4you.gr

Αν είσαι ήδη πελάτης της NOVA, επωφελήσου τώρα από το πρόγραμμα

«Σύστησε τον φίλο σου στο line4you.gr»

και κάνε ένα δώρο στους φίλους σου και στον εαυτό σου.

Scroll to Top