Εταιρικό Προφίλ

Το line4you.gr γνωρίζοντας πολύ καλά την αγορά του internet και έχοντας πολυετή εμπειρία στην προώθηση υπηρεσιών, δημιουργήθηκε με σκοπό την ασφαλή και αποτελεσματική προώθηση πακέτων της Nova.

Προτεραιότητα της εταιρίας είναι να προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια, ευκολία και μια ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας κατά την πλοήγηση της ιστοσελίδας μας.

Στην φαρέτρα μας διαθέτουμε όλα τα οικιακά προϊόντα Nova τα οπoία καλύπτουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ο υποψήφιος συνδρομητής. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει στο site μας κάθε πληροφορία για όλα τα οικιακά προγράμματα της Nova Τηλεόρασης, Σταθερής τηλεφωνίας, Internet και Δορυφορικών υπηρεσιών.

Παρέχουμε την δυνατότητα κατά την πλοήγηση στο site μας, ο κάθε υποψήφιος συνδρομητής να προχωρήσει σε online αίτηση ενδιαφέροντος για το πακέτο που τον ενδιαφέρει και άμεσα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα τον καλέσει ώστε να βοηθήσει στην ολοκλήρωση και διεκπεραίωση του αιτήματος.

Μεγάλη καινοτομία του line4you.gr μπορεί να θεωρηθεί το ότι παρέχουμε στον κάθε συνδρομητή μας την δυνατότητα να έχει τον προσωπικό του σύμβουλο, ο οποίος αναλαμβάνει το αίτημα του συνδρομητή ξεκινώντας από την πρώτη επικοινωνία, μέχρι και την ενεργοποίηση του στην υπηρεσία της Nova που έχει επιλέξει.

Το όραμα μας

Το όραμά μας είναι να δώσουμε στον κάθε επισκέπτη μας την δυνατότητα με δυο απλά και ασφαλή βήματα, να μπορεί να επιλέξει την υπηρεσία της Nova που του ταιριάζει και ταυτόχρονα να μείνει απολυτά ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση που θα έχει από τους έμπειρους συνεργάτες μας.

Οι άνθρωποι μας
Η ομάδα μας πλαισιώνεται από ανθρώπους με όραμα και δημιουργικότητα, βάζοντας πάντα υψηλούς στόχους στον εαυτό της καταφέρνει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον πελάτη με αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση του. Κάθε συνεργασία μας είναι πάντα κερδοφόρα για του πελάτες μας.

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και περιμένουν ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουν.

Scroll to Top

Θέλετε μια πραγματικά καλύτερη προσφορά;

ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ !!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

    Ζητήστε να σας καλέσουμε!

    Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα.
    Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 21:00 (εκτός αργιών). Αιτήματα εκτός ωραρίου εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη.